Az Omega legendás Supermaster sorozatának kontrasztja valódi replikás órák

A mai rajongóknak az OM új, legendás Supermaster sorozatának köszönhető. Ez az óra az óragyártás egyik csúcspontja. A Supermaster sorozat innovatív tagjai tisztelegnek a legendás Supermasterre, az óra megjelenése az 1957-es első Supermaster Chronograph klasszikus design elemei alapján készült, és Omega exkluzív koaxiális technológiájával rendelkezik. Az Omega története úgy tűnik,replika órák hogy elválaszthatatlan a Supermaster-től, és az emberiség nagy lépése volt a Holdra, és teljesen felszabadította az Omega márkáját. Az Omega is nagy lépést tett. Ez lehet az Omega márka G pontja.

Különböző színes betűkészletek OM gyárilag replikált változata, a táblázat 41,5 mm, 316L rozsdamentes acél anyagból készült, eredeti, egy-egy nyílt penésztermeléssel, az eredeti 9300 koaxiális mozgás, az eredetiség másolatával. 1: Ennek a reprodukciós mozgásnak a funkciója és megjelenése megegyezik az eredetivel, mert az előző mozgalom 3 órára korlátozódik, és nem tud önállóan járni; 2: A burkolatot finom, fehér és világos ferde ferde polírozó polírozással csiszolják, és megfelelnek az eredetinek; 3: A keret méretének csiszolása finom betűméret összhangban van az eredeti verzióval; 4: Örömteli tárcsázás 18 k fehér arany gondosan épített óraruhával, beépített szuperLumi fényes bevonat erős éjszakai fényt sugároz az éjszaka alatt; 5: 41,5 mm-es importált 316L rozsdamentes acél tok az importált 316L-os rozsdamentes acél szíjjal az importált olasz bőrszíj elosztásához. 6: A kézműves zseniális és egyedi.

Ezután elvégeztük az OM gyár szétszerelt összehasonlítását, és megvizsgálta, hogy az OM gyár visszaállította-e a hitelesség indexét. A teljes burkolat kontrasztja: az R-szög, a ferde, a görbületi és az állóhéj álló pozíciója visszaáll az eredetire,rolex replika az egyetlen hiányosság az, hogy a külső gyűrűs szín OM-gyár nem olyan erős, mint a fekete.

Shell test kontraszt: a héjhüvely ugyanaz, mint az eredeti 316L-es acélanyag, a csiszolás és a rajz megjelenése a helyén van, az összehasonlítás, a próba telepítés révén a héj felcserélhető a valódi problémával. Kontrasztolja a fejet: a korona és az időzítőfej alakja és megjelenése szempontjából nagyon rendetlen. A koronát szorosan figyelik, és a méretét és formáját az eredetivel összhangban tartják, sőt a fej hosszúságának jelentéktelen részletei ugyanazok, mint a valódi! Ez a fotó a körméret és a kör mérete hiteles hatását is élvezheti.

Külső gyűrűskála: A tárcsán látható skála jól látható, és a pozíció egyenletesen eloszlik, a tetején egy kis probléma, a külső gyűrűs szín OM-gyár nem olyan fekete. A ház belsejében: Az om gyár nem hagyta el a részleteket,replika óra mert nem volt látható. Oldalsó kontraszt: a replikatábla gyakori problémája, a tükör kiemeli a problémát, és az OM gyár erőteljes technológiája alatt is jól megoldódott, a fenti képen jól látható, és a tükör tükörmagassága csodálatos. következetes. A vastagság tekintetében, mivel az OM ugyanazt a 9300 koaxiális mozgást használja, ugyanolyan vastagságot tart fenn. Asztali fül részletei: az általános forma változatlan marad, a fényes és világos.

Az előző változatban a mozgás 3 órára korlátozódott, és a két másodperc nem tudott önállóan járni,replika óra webáruház az OM gyár által kifejlesztett 9300 koaxiális mozgás összeszerelése után tökéletesen szinkronizálódott az eredeti valódi anyaggal.